1. Doel
  2. Mijn situatie
  3. Overzicht
  4. Plan afspraak
Een rij met huizen

Risico's als ondernemer verkleinen

Als succesvolle ondernemer weet je een goede combinatie te maken tussen investeringen, risico’s en beleid. Deze 3 componenten zijn de basis die wij als verzekeringsexperts gebruiken tot het vinden van een passende verzekeringsoplossing.

Maak een afspraak

Ik ben ondernemer

Als ondernemer neem je constant risico’s. Risico’s die voor de éne ondernemer groter zijn dan voor de ander. Daar ben je ondernemer voor geworden toch? Je maakt winst door risico’s te nemen én te accepteren. Als ondernemer heb je een bijzondere plek binnen de verzekeringswereld. Een plaats die onze verzekeringsadviseurs maar al te graag helpen te vervullen! Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan verder. Als succesvolle ondernemer weet je een goede combinatie te maken tussen investeringen, risico’s en beleid. Deze 3 componenten zijn de basis die wij als verzekeringsexperts gebruiken tot het vinden van een passende verzekeringsoplossing.

Waar kijkt een verzekeraar naar?

Welke investeringen er gedaan zijn. Welke risico’s zelf draagbaar zijn. Welk ondernemersbeleid invloed op heeft.

We gaan aan de slag door eerst de risico’s – die je als ondernemer loopt – in kaart te brengen. Samen gaan we na welke risico’s door jezelf beheersbaar gemaakt kunnen worden (en welke niet). Kijken we welke koppelingen er gemaakt kunnen worden met andere regelingen en stemmen we deze vervolgens nauwkeurig af met jouw eigen accountant. Maar dit is voor iedere ondernemer toch anders? Precies! Dat is waarom onze verzekeringsadviseurs ondernemers graag adviseren; om samen tot de juiste verzekeringsoplossing te komen die bij jou én je onderneming past.

Samen goed geregeld.

De adviseurs van Helm & Heus Finance kunnen op basis van jouw situatie en wensen de voor jou meest voordelige financiëring regelen.

Stel je vraag