1. Doel
  2. Mijn situatie
  3. Overzicht
  4. Plan afspraak
Een rij met huizen

Nieuwe verzekering

We lopen allemaal risico’s. Natuurlijk zit er verschil tussen deéchte waaghalzen en degene die meer op safe spelen, maar al met al vragen we ons allemaal hetzelfde af; hoe kunnen we het beste met onze risico’s omgaan?

Maak een afspraak

Goed verzekerd zijn

We lopen allemaal risico’s. Natuurlijk zit er verschil tussen deéchte waaghalzen en degene die meer op safe spelen, maar al met al vragen we ons allemaal hetzelfde af; hoe kunnen we het beste met onze risico’s omgaan? Verzekeren is namelijk geen doel, maar een middel om rustig te kunnen genieten van het leven en je niet druk te hoeven maken om de risico’s die je zou kunnen lopen. Hoe fijn is het idee dat de grote klappen altijd door een verzekeringsmaatschappij worden opgevangen? Dat is waar we voor gaan! Maar hoe vind je de juiste verzekeringsoplossing?

Wij checken ook de kleine lettertjes

Wij inventariseren, bedenken oplossingen en vergelijken alle verschillende verzekeringen tot in detail voor je. Verzekeringsmaatschappijen verschillen onderling enorm; in voorwaarden en premies, maar vooral ook in hun manier van werken. Ons voordeel? Wij kennen daar de weg en maken het pad naar het kiezen van de juiste polis en verzekeringsmaatschappij zo gemakkelijk mogelijk voor je. Samen kiezen we het rechte pad en vinden we een passende verzekeringsoplossing!

Dat stukje extra zekerheid

Wij bieden je dat stukje extra zekerheid, namelijk: de wetenschap, dat je altijd op ons kunt terugvallen. Ontstaan er problemen (bijvoorbeeld bij schade)? Dan staan wij voor je klaar! Vanaf het moment dat jij daar behoefte aan hebt zijn wij je persoonlijk financieeladviseur. Wil je ons leren kennen? Maak dan meteen een afspraak met één van onze verzekeringadviseurs! We kunnen niet wachten om je met onze expertise te ontzorgen!

Samen goed geregeld.

De adviseurs van Helm & Heus Finance kunnen op basis van jouw situatie en wensen de voor jou meest voordelige financiëring regelen.

Stel je vraag